גליה נתן אפשטיין, הילינג אנרגטי, ארומתרפיה, ביואורגונומי, כאב

איך למצוא נקודות מבט חדשות בכל ארוע?

גליה נתן אפשטיין, הילינג אנרגטי, ארומתרפיה, ביואורגונומי, טיפול טבעי, השראה

לצייר ציור ואז להפוך אותו ולהסתכל עליו מנקודת מבט אחרת.

וזה מה שאני עושה כאשר אני מציירת – הופכת את הציור כל הזמן, ומתבוננת עליו מנקודות מבט נוספות, ומחפשת מה יתגלה לי עכשיו.

וזה קצת מה שעשיתי עם החיים המקצועיים שלי – עזבתי את תחום עריכת הדין ועברתי לעולם הטיפול האנרגטי.

ואיך אתם מייצרים לכם נקודות מבט חדשות?


כאשר עזבתי את תחום עריכת הדין ועברתי לעולם הטיפול האנרגטי, עברתי מעולם שמעריך הישגים מדידים, לעולם של התגשמות – בו אי אפשר למדוד הגשמה או אנרגיה, וזה ממש לא אומר שזה לא קיים או שזה לא עובד. זה פשוט אחר, ולא מדיד.

כאשר הבנתי שהכל זה אנרגיה – נקודת המבט שלי על החיים השתנתה. אם לתת דימוי מוחשי: זה כאילו שהייתי בחדר חשוך והסתובבתי עם פנס ואז גיליתי את מתג האור, ובבת אחת החדר הוצף באור. ואז מה שראיתי באלומת האור הקטנה של הפנס, נחווה אחרת לגמרי כאשר התגלה החדר כולו.

ואי אפשר לחזור אחורה או לכבות את האור כי התמונה כבר צרובה בתודעה, וכל שנותר הוא "לצאת לאור".

וכך הוא הדבר.

בתמונה: ציור שלי 🙂

גליה נתן אפשטיין, הילינג אנרגטי, ביואורגונומי, ארומתרפיה, חמלה, מנוחה, איזון
גליה נתן אפשטיין, הילינג אנרגטי, ארומתרפיה, ביואורגונומי, כאב

נעים מאד, אני גליה נתן אפשטיין,
אני מאמינה, שכל אישה וכל ילד רוצים מישהו שיאמין בהם ויראה את היכולות הגבוהות והמיטיבות שלהם; ואני נותנת להם יד ומסייעת להם להתחבר לעצמם ולפוטנציאל הגבוה שלהם, ולאהוב את עצמם בדיוק כפי שהינם.

אהבת את הבלוג? רוצה לקבל עדכונים למייל?

גליה נתן אפשטיין, הילינג אנרגטי, ארומתרפיה, ביואורגונומי, כאב

מזמינה אותך להירשם, לקבל בוסט של אנרגיה והטבות ולהתחיל לנהל את האנרגיה שלך ולממש יותר ובקלילות מהפוטנציאל הטמון בך!

דילוג לתוכן